сряда, 15 май 2024 г.

Премиерът Денков: Гласувайте, защото от вас зависи как ще изглеждат градът или селото ви

Акад. Николай Денков
Снимка: БГНЕС

Гласувах за това София да бъде управлявана по-добре. От хора, които могат, знаят, от екип, в който има инженери, архитекти, IT специалисти, които могат да направят София много по-чиста, по-красива и, в която искаме да живеем. Това заяви премиерът Николай Денков малко след като упражни правото си на вот. Той гласува в помощното училище на ул. „Русалийски проход“ 12.

„Днес е важно абсолютно всички да излязат и да гласуват“, подчерта той.

„Гласувах за това София да бъде управлявана по-добре от хора, които могат, знаят, от екип, в който има инженери, архитекти, специалисти, които могат да направят София много по-чиста, по-красива, в която да искаме да живеем, децата ни да имат детски градини и училища и да бъде нормален европейски град”, каза премиерът.

“Днес е важно абсолютно всички да излязат и да гласуват. Разберете, хора, от вас зависи как ще изглежда градът ви, селото, в което живеете. Излезте и гласувайте, защото иначе други го правят вместо вас и градът или селото ще изглеждат според техните представи”, подчерта Денков.

А запитан как ще се отрази на изборите решението да се гласува на хартия, отвърна: Няма да коментирам тази тема днес, защото хората трябва да са спокойни, че ако излязат и гласуват, техният вот ще бъде отчетен правилно.

”Има места, където със сигурност това може да повлияе, но колкото повече хора излязат и гласуват, толкова по-малко влияние ще имат изборните злоупотреби“, допълни той.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html