събота, 4 май 2024 г.

Иван Рълев от “Игрите” отвори дентална клиника

Двукратният републикански вицешампион по планинско бягане Иван Рълев, спряган за вероятния победител в шоуто „Игри на волята”, отвори дентална клиника, пише

С Николай Чакалов (вдясно) в новооткрития кабинет

„Галерия”. 25-годишният спортист, който по професия е зъботехник, ще изработва колонки, зъбни импланти и фасети в чисто нов кабинет. Това разкри един от клиентите му – Николай Чакалов-Чакала, познат от миналия сезон на приключенската надпревара, излъчвана в ефира на Нова телевизия.

Иван и Николай са близки приятели, а това, което ги обединява е любовта към спорта. Вторият понастоящем е учител по физкултура и спорт в столичното 32 средно училище с усилено изучаване на чужди езици „Свети Климент Охридски“. Очаквано и първата голяма честитка бе от него, в деня на откриването. „Радвам се и се гордея с теб. Винаги се фокусирай върху това как можеш да успееш, а не върху това как да се откажеш. Въпреки, че пътят може да е скалист и изпълнен с трудности, аз знам, че можеш да се бориш с всякакви предизвикателства”, сподели Чакала по адрес на авера си. Самият Рълев остана безмълвен, а една от причините – излъчването на епизодите, по договор той няма право да споделя подробности за себе си и останалите играчи, докато състезанието не спре да се излъчва, въпреки че снимките приключиха още в края на лятото. Това, което прави впечатление са параметрите на помещението. Любимецът от малкия екран ще има възможност да твори в уютна и просторна среда. Всичко се ръководи от бялата гама, създаваща усещане за чистота, а декоративните елементи са в сив цвят и дърво – цялата визия е по идея на мачото, който влезе в “Игрите” заедно със своя по-малък брат Николай.

Любопитна подробност е, че далеч не е новобранец в сферата. Всъщност неговият майсторски почерк може да се забележи при две познати лица – Чакала, който разработи успешен подкаст след края на надпреварата и телевизионния водещ Иван Христов. Набирането на прочути клиенти е причината да остане в това си амплоа, тъй като припечелва много по-добре като зъботехник. Смятам, че съм добър в това което правя, защото го върша с огромна любов”, казва фаворитът за голямата награда от 100 000 лева. Спортът остава на второ място, като основно хоби, разбира се.

„Аз съм перфектен войник, който може да стигне до финал. Издържлив и ловък съм”, бе споделил по-рано Иван. Подготовката му е с натрупване, освен лека атлетика, е тренирал близо пет години бокс.

Фен е на мотокроса, разпуска със ски и бокс

На ринга се изправя срещу противници с постижения, разбира се – едни побеждава, а други го амбицират. Като търсач на силни усещания обожава да кара ски, никога не избира скучни или прочути трасета, с огромен наплив от хора. Умее да кара мотор, като ясно разграничава адреналина и животозастрашаващата висока скорост. Бил е част от състав по народни танци, цели четиринадесет години.

Сред поредицата от качествата нарежда и пъзелите. „Справям се добре и на трасето, и на пъзелите, защото работата ми е развила пространственото мислете. Лесно подреждам картината в главата си”, смята играчът. На Арената играе стратегически, често влиза в конфликти, но това далеч не го притеснява. Един от основните му претенденти към момента е футболният съдия Крум Апостолов, превърнал се в черна овца заради пиперливия език и егоистичните си действия.

Според непрекъсната разпространяващите се слухове за голямата битка на финал, след присъстващите ще са именно Иван, Крум и модела Мастагарков. Факт, който сочи, че Рълев е предпочитан и от самите фенове е огромната слава, която придоби в социалните мрежи. Само за месец гордостта на Севлиево чукна близо 18 000 последователи, въпреки не добре развития си акаунт, лишен от снимки, видеа и лична информация. Факт е, че единствените актуализирани послания са обвързани с предаването – „Можеш да загубиш войната, само ако сам се оттеглиш от нея.”, „Победата е запазена за тези, които са готови да платят цената й”.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html