събота, 18 май 2024 г.

„Доктор Чудо“ чака второ дете

Танер Йолмез и бременната Едже Чешмиолу

Популярните двойка актьори Танер Йолмез и Едже Чешмиолу зарадваха своите почитатели с новината, че съвсем скоро ще станат родители за втори път. Танер стана звезда с ролята си на Доктор Чудо в едноименния сериал, а Едже е позната от поредиците „Времето лети“ и „Семеен сарай“. Двамата се влюбиха през 2015 г. на снимачната площадка на историческата сага „Великолепният век: Kьосем“. Той изигра ролята на Шехзаде Осман или Султан Осман II, а тя – неговата сестра Атике султан.

Двойката на сватбата си

Шест години по-късно те се вричат във вечна вярност на изискана сватбена церемония на същото място, където се жени и героят на Йолмез от хитовата сага „Доктор Чудо“ – Али Вефа.

Танер и Едже са едно от най-обичаните звездни семейства в южната ни съседка. През март миналата година те посрещнаха на бял свят дъщеря си Зейнеп. Тогава развълнуваният актьор обяви, че е мечтал да стане баща на момиче и лично е избрал името на първородна си рожба. Двойката често споделя в социалните мрежи снимки от своите щастливи моменти със Зейнеп.

Докато за Едже се очертава да продължи паузата в кариерата си, за да се посвети на грижите за децата си, Танер е в усилена подготовка за новото си професионално предизвикателство. Той е ангажиран с главната роля в биографичната филмова лента „Животът на Баръш“, чийто сюжет ще представи вдъхновяващата история на параолимпийския атлет Баръш Тели.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html