петък, 3 май 2024 г.

Нора Шопова припечелва от организиране на сватби

Не възнамерява да се връща на екран

Моделът и телевизионна водеща Нора Шопова припечелва от организацията на сватби, както и от семинари, целящи да запознаят бъдещите младоженци с организацията и новите тенденции, пише “Галерия”. В официалния си Инстаграм профил тя често публикува тематични фотоси, като до момента никога не е отбелязвала точната дестинация, а именно една от най-популярните градини за тържества от този тип под открито небе, намираща се на 30 километра от София.

С Траян си казаха “да” през 2021 година

На същото място, през 2021 година, тя и избраникът й – адвокатът Траян Косев си казаха “да”. Нора била впечатлена от екстериора, изказвайки своите благодарности и комплименти към екипа  получила бизнес предложение, от което и до момента припечелва.

Въпреки, че е отдадена на ролите съпруга, майка и домакиня,

Шопова не оставя развитието си на заден план. Преди броени дни тя сподели нов успех – още едно покорено ниво в областта на дигиталния маркетинг, страст, която преоткри неотдавна. По всяка вероятност тя няма да се завърне в телевизионните среди след края на майчинството си, а причина за това са личните й нагласи да се развива на ново, различно и непознато място.

Припомняме, че преди дни блондинката се завърна от Будапеща. В унгарската столица тя бе в компанията на близки приятелки, далеч от мъжете вкъщи. Кадри от престоя се появиха в уебпространството, а като причина за бързото й завръщане на родна земя Нора посочи, че се е чувствала леко притеснена, оставяйки ги за първи път след раждането сами.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html