сряда, 8 май 2024 г.

Изписаха Аманда Байнс от психиатрията

Чаровната звезда не е на себе си

Изписаха Аманда Байнс от психиатрията. Лъчезарната актриса можеше да разплаче хората от смях в култови комедии като „Голям тлъст лъжец“ и „Какво искат момичетата“. Уви, реалният живот на звездата е доста тъжен и е драматичен низ от проблеми и падения.

В края на миналия месец 37-годишната Аманда бе забелязана да се разхожда чисто гола в Лос Анджелис. Според свидетели, тя блуждаела и спряла минаваща кола, за да помоли за помощ. Самата Аманда признала пред шофьора, че психически не е добре и първо се озовала в полицията, а след това – в специализирана клиника. Тя беше на принудително лечение в психиатрията три седмици, и макар да не се е възстановила, лекарите я освобождават за домашно лечение, защото не показвала признаци на агресия. Уви, актрисата ще трябва да посещава задължително психиатър и занапред.

Родителите на Аманда обвиняват бившия й приятел Пол Майкъл за нестабилното й ментално състояние. Какво се е случило, не е ясно, но тя се сринала психически само една седмица след раздялата им. Истината е, че актрисата сама си навреди. С години тя злоупотребява с алкохола и наркотиците, а това сериозно разклати здравето й.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html