понеделник, 6 май 2024 г.

Кървав екшън: Трима застреляни в центъра на Варна (допълнена)

Версията на МВР за касапницата във Варна: Двойно убийство и самоубийство

 

 

Трима души са застреляни в апартамент на варненската улица „Македония“. На гледката се натъкнали пристигналите полицаи, които получили сигнал от съседи за стрелба в апартамент на първия етаж. По непотвърдена все още информация от полицията са намерени труповете на две момчета и едно момиче, на видима възраст между 25 и 30 години.

Районът е отцепен, в момента се извършва оглед на местопрестъплението, на място са началникът на полицията в града Даниел Пашов и окръжният прокурор Красимир Конов. Сигналът е бил подаден в полицията малко след 11 часа, след като съседи са чули изстрели от апартамента. Най-вероятно става дума за битово престъпление, но се работи и по версията за двойно убийство и самоубийство заради любовна драма.

По-късно от полицията потвърдиха, че основната версия е двойно убийство и последвало самоубийство. Една от жертвите е чужденец – мъж с кипърски произход. Смята се, че убийството е извършено от едно от двете момчета, а мотивът е любовен триъгълник. Оръжието на убийството е картечен пистолет. Засега от МВР не съобщават модела му, но най-популярното оръжие от този тип са чешките CZ Scorpion.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html