четвъртък, 2 май 2024 г.

Мая Манолова плонжира на килимчето пред Корнелия Нинова

Мая Манолова търси всякакви възможни връзки, за да се намърда близо да БСП и да получи благословията на голямата партия нейната лидерка Корнелия Нинова, разкриха за anteni.bg хора от щаба на бившия омбудсман. Манолова, която е лидер на гражданската платформа „Изправи се.бг“ се надявала на подкрепа за своите хора, за да можело да участва в съставянето на ново правителство след изборите.

Активността на Мая Манолова на протестите и в регионите при локални проблеми и дават значителни шансове да влезе в парламента, макар и с едноцифрен резултат, сочат повечето проучвания за нагласите на избирателите.

Манолова и Нинова заровиха томахавките още на местните избори преди година, когато БСП подкрепи бившата си депутатка за кмет на София. Русата фурия загуби с малко, но даде заявка за приличен резултат на национални избори. Оттогава двете лидерки не са се критикували една друга и привидно цари затишие. Според опитни социалисти обаче примирието е по-скоро привидно и отношенията са на ръба на лицемерието.  За Корнелия Нинова е ясно, че Майчето от Кюстендил просто иска да се качи на влака в последния момент, независимо че дълго време се умилкваше около бащата на чалгата Слави Трифонов. След като Дългия и сценаристите му обявиха, че тяхната партия „Има такъв народ“ ще участват самостоятелно на изборите, Манолова обърна посоката и вече крои планове как да се върне на „Позитано“ без да бъде унизена.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html