сряда, 1 май 2024 г.

Протестиращи питат Отровното трио: Къде са парите?

Поредният ден на протести срещу правителството и главния прокурор приключи със сериозно напрежение между обикновените протестиращи и Отровното трио. Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов организираха онлайн събитие, което завърши с мегаскандал и неудобни въпроси към тримата.

Не с желание да разцепваме протестите или да обвиняваме някого, имам едно питане към „Отровното трио“, колкото и да е неприятно – къде отидоха парите от даренията? Това са близо 100 000 лева, попита гневно един от протестиращите, а останалите участници също поискаха обяснение от тримата водачи на част от протеста за харченето на парите.

Най-вероятно това е отчетът на Отровното трио за изчезналите 100 хиляди лева от дарения

Явно тримата са спрели да плащат за участието на „свободните протестиращи“ и на снощната онлайн сбирка се стигна до тези неудобни въпроси. Може би Бабикян, Минеков и Хаджигенов са изхарчили парите от даренията, което показват рехавите протести и значително по-малкият брой протестиращи в последно време.

Официално заради пандемията Триото прекрати вечерните протести и организира отделни акции, като следващата сбирка ще бъде пред Съдебната палата срещу главния прокурор Иван Гешев.

Бабикян, Хаджигенов и Минеков обикалят страната, за да събират гласове

Запознати с делата на Отровното трио твърдят, че тримата в момента трескаво обикалят страната в опит да изградят структури, на които да разчитат за предстоящите избори. Триото ще се опита, ако не успее да събере достатъчно сподвижници, да се продаде на някоя от партиите и да се намести индиректно във властта.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html