понеделник, 6 май 2024 г.

Лекарите се борят се за живота на Ветко Арабаджиев

Животът на Ветко Арабаджиев в опасност заради неизготвена медицинска  експертиза

Състоянието на пловдивския бизнесмен Ветко Арабаджиев, който е с повдигнато обвинение за данъчни престъпления, е много тежко и лекарите се борят за живота му. Арабаджиев и съпругата му Маринела бяха арестувани през март миналата година в Испания в имението на Георги Семерджиев – Шопа и по-късно екстрадирани в България. Вече почти две години Арабаджиев е зад решетките, докато Маринела бе пусната под гаранция.

В момента Ветко Арабаджиев се намира под засилена охрана в частна болница в София, където лекарите правят всичко възможно да го спасят. Той страда от ковид и диша с кислородна маска. Има и онкологично заболяване, като в последните дни туморните маркери са били трикратно завишени. Страда и от още едно заболяване, което изисква спешна операция. Такава обаче не може да бъде направена, докате не мине инфекцията от коронавирус.

„Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно. Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!“, написа съпругата му Маринела в социалните мрежи.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html