неделя, 26 май 2024 г.

МВР издирва 22-годишния Дарин Лазаров

Дарин Лазаров

От 6 дни насам полицията издирва 22-годишния Дарин Лазаров, който е учил в Академията на МВР в София.

Той е видян последно в района на Околовръстното, близо до столичния квартал „Драгалевци”. Телефонът и автомобилът му са намерени, но от момчето все още няма и следа.

„Потърсихме навсякъде в Самоков и в района на София. Тъй като столицата е голяма, се насочваме към места, на които последно е забелязана колата му. Никой не знае накъде се е насочил. Издирва се на всяко едно място”, каза майката на момчето пред „Нова“.

Тя обясни, че вечерта преди изчезването си Дарин е бил на приятелска среща в Самоков. „След това предполагаме, че е тръгнал към София. Смятаме, че към онзи момент е бил сам. На срещата не е показал агресивно, объркано или смущаващо поведение”, разясни още майка му.

Майката обясни, че не е усетила нещо, което да я притесни. Посочи, че досега момчето никога не е изчезвало.

Допълни още, че когато са открити телефонът и колата на Дарин, следи от насилие не са били забелязани. „Не знаем към кой момент къде може да е отишъл. Работим ние, както и органите на МВР, по всяка една версия, защото може да е някъде против собствена воля или да е някъде, където да се губи цялата следа”, каза Лазарова.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html