сряда, 24 април 2024 г.

Счупиха на четири места носа на национал

Георги Костадинов отново е със счупен нос и това е причината да не играе в петъчния мач с Уфа от руското първенство. Тимът му Арсенал (Тула) загуби с 2:3 у дома.

Костадинов е получил удар с лакът на тренировката преди мача и усетил остра болка. Веднага напуснал заниманието, за да му бъде сложен тампон и да бъде спряно кръвотечението. След края на тренировката е преминал преглед, на който са установени фрактури на четири места.

Футболистът обаче няма да прави операция, за да не спира тренировки и да не се налага да почива, тъй като предстоят мачове на националния отбор на България и той иска да бъде на разположение на селекционера Георги Дерменджиев.

Бургазлията е поръчал да му бъде направена маска според лицето и според спецификата на травмата, която обаче няма да бъде готова веднага.

За втори път 29-годишният халф получава същата травма. През септември 2019-а година случаят беше почти идентичен, а отново Костадинов насрочи операцията си за края на годината, за да бъде в игра в мачовете с Англия и Черна гора.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html