петък, 17 май 2024 г.

Колеги отдадоха почит на актьора Матю Пери

Снимка: Политика.рс

Колеги отдадоха почит на актьора Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в сериала „Приятели“, който почина в дома си в Лос Анджелис.

От официалния акаунт на „Приятели“ в платформата X (Twitter) съобщиха, че са ужасени да научат за смъртта на Матю Пери.

„Той беше истински подарък за всички нас. Сърцата ни са със семейството му, близките и всичките му фенове“, пишат колегите на Пери.

Маги Уилър, която изигра приятелката на Чандлър Джанис в „Приятели“, каза, че радостта, която Пери донесе на толкова много хора в твърде краткия си живот, ще продължи.

„Чувствам се толкова благословена от всеки творчески момент, който споделихме“, написа тя в Instagram.

Морган Феърчайлд, която изигра майката на Чандлър Нора Бинг, посочи, че е с разбито сърце от преждевременната смърт на нейния „син“.

„Загубата на такъв брилянтен млад актьор е шок“, каза тя.

Телевизионната група Warner Bros, която продуцира „Приятели“ през цялото му излъчване от 1994 до 2004 г., каза, че е „опустошена от смъртта на техния скъп приятел Матю Пери“.

NBC, мрежата, която излъчи „Приятели“, отбеляза, че той е донесъл толкова много радост на стотици милиони хора по света с перфектния си комедиен момент и остроумие.

„Неговото наследство ще живее през безброй поколения“, каза телевизионната мрежа.

Полицията в Лос Анджелис разследва смъртта на Матю Пери, който почина в събота на 55-годишна възраст, съобщи източник пред CNN.

Към момента смъртта не се смята за подозрителна, каза източникът, но инцидентът се разследва от отдела за грабежи и убийства на полицейското управление на Лос Анджелис.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html