петък, 3 май 2024 г.

Жаклин Дочева вдигна сватба в резиденция

Заложи на черно-бяла фотография.

Актрисата Жаклин Дочева вдигна сватба за чудо и приказ в горска резиденция край Габрово, пише “Галерия”. Екранната адвокатка София Гендова, както е позната за зрителите от криминалния сериал “Клетката”, е казала “да” на дългогодишния си

Стефан е икономист по образование

приятел – Стефан, който е икономист по образование.

На партито, което се е провело под открито небе, са присъствали само най-близките им роднини, приятели и познати. Красивата артистка е била облечена в рокля с дълги ръкави, цепка и дълбоко деколте. Единствената декорация във визията й е била част от фризурата –кокетен гребен с перли, прибрал косата й само от едната страна. Украсата също била семпла – светлини, както и акценти на дърво и камък.

Поп певицата Миа е нейна сестра близначка, изненада я с парче на партито

Една от изненадите на вечерта била певицата Миа, която е нейна сестра-близначка. Тя сюрпризирала присъстващите с поредица от изпълнения и специална песен, посветена на младоженците. “Най-личните и съкровени моменти са тези, за които не намираме думи. Те остават за нас. Това е най-ценното, имаш ли здраво семейство – имаш всичко”, споделя поп изпълнителката.

Освен щастието в личен план, Дочева отбелязва гръмки успехи на професионалната сцена. Главната роля в продукцията на Краси Ванков, излъчвана в ефира на Нова телевизия, я превърна в любимка на малки и големи. “Образът е излълнен с нюанси, развива се до самия край. Присъстват сериозната адвокатка и чувствителната жена, която обгрижва всички наоколо… Занапред, продължаваме разследването.

В затвора дамите ще затвърдят образите си”, разкрива преди дни Жаки, позната още и като фризьорката Жени от комедийната сага “Татковци”.

На 10 ноември предстои премиерата на новия филм на режисьорката Яна Титова – “Диада”. Любопитна подробност е, че Дочева влиза в състава с официална покана, а не по кастинг линия.

Най-голямото предизвикателство било желанието на създателите на лентата героинята й да изглежда “по-пухкава”. “Спрях да тренирам два месеца и половина преди началото.

Хапвах по един бял хляб на ден издава звездата. В лентата тя ще говори на диалект – забравено и горчиво време. Всъщност е от Велико Търново, пристига в столицата заедно със семейството си, тъй като татко й си намира печеливша работа далеч от родната къща. В пети клас среща неодобрение от страна на новите си съученици, които й се подиграват, заради това, че не умее да говори правилно. “В един момент спрях да говоря, притеснявах се, че всяка дума е грешна”, връща лентата назад. На екран тя не само ще си припомни как се говори на диалект, но ще врезе в ново и различно амплоа – това да дама със скъсани екстеншъни, окапали мигли, мигрирал хиалурон и мудно поведение.

Един от трудните моменти на снимачната площадка бил необакван обрив. Кожата на Жаклин пламнала, а Яна, която й е нейна добра приятел извън светлините на прожекторите, я помолила да се възползва от вида й. Идея, която Дочева като артист приела на драго сърце.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html