неделя, 19 май 2024 г.

Лорд Евгени Минчев за празниците и домашните любимци на звездите

Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните

Константин Белчев с песен за рождения си ден

Красивият син на Михаил и Кристина Белчеви – Константин празнува без тях, но с приятели рождения си ден. Това решение се обуславя от това, че Мишо довършва биографичната си книга, а Кристина му помага и вдъхновява. Тримата вдигнаха следобедна наздравица в кокетния си дом и бащата- легенда изпълни песента, която е написал в деня на раждането му. Спомените завладяха артистичното семейство и можеше да се види, че рожденикът потегли към партито си с леко зачервени очи. Всички са запалени по организацията на концерта във Варна под мотото  “Любими песни за любими хора” . Той включва десетки колеги от различни поколения, както и познати на слушателите песни. Константин получи символични подаръци, носещи знакови послания за здраве, щастие, любов и благополучие. На сутринта след своето парти, Константин седна с китарата си и обяви, че се задава ново парче, което възнамерява да изпълни с баща си.

 

Моден статус- 8 от 10

Соня Немска с кучешки празник

Соня Немска подготви чуден рожден ден на Арес, нейният френски булдог. Щастливецът е на 5 години и е подарък от племеникът и. С навлизане в половата си зрялост, домашният любимец  си показва зъбките и попфолк звездата често намира неразбория в хола си. Изпълнителката на хитове дори не си помисля да го наказва, но и не го насърчава излишно. Арес разведрява концертните и пътувания и тя често го взема със себе си, макар още да не го е показвала на сцената. Соня го намира за неин охранител, който не допуска до нея излишно внимание. В краен случай той е готов на компромиси ако получи джинджифилова бисквитка или допълнителна разходка преди сън.  Арес Немски си има Инстаграм профил, където по човешки споделят неговите житейски моменти.

 

Домашен любимец стана звезда на бал в Лондон

Осиновеното куче Барон Крату фон Беарбум блесна по време на благотворително събитие в британската столица. Десетки местни звезди се включиха в помощ на деца аутисти, но сивокозестият красавец обра овациите безапелационно.  Крату бе придружен от своята осиновителка, която с гордост го показваше на присъстващите, а мис България Свят Кристияна Йорданова му отдели от храната си. Красавицата разходи с гордост своята корона и предизвика сензация сред близо 175-те присъстващи. Сред гостите бяха оперният певец Джино Чиапетта, телевизионната водеща и участник в риалити предавания Анне Хегертли, боксьорът Джон Антъни Контех, състезателят и каскадьор Еди Кид и много други, обединени от благотворителността. За Крату се знае че е карпатско-миоритско смесено спасително, което стопанката му осиновява от Трансилвания. Той се появява на кучешка изложба, където неочаквано поведението му, предизвикващо правилата, се харесва на публиката и се превъръща във вирусен феномен. За Крату са написани вече няколко книги.

 

Моден статус: 9 от 10

 Дует Аморе – номинирани за наградите Певец на годината

Иван и Глория от дует „Аморе“ са в списъка с одобрените за приз в престижния конкурс “Певец на годината“ в категорията „Най-добър дует“. Тази титла вече имат Братя Аргирови, дует Експоуз и други. „Аморе“ са предложени и за най-добре облечена двойка в поп средите в конкурса Fashion idol, който предстои. Дуетът не пропуска свое представление, за да се покажат винаги нови и цветни. Двамата поставят началото на съпружеския си живот през 2013 година. Възпитаниците на Националното училище по изкуствата в град Русе тогава са студенти в Националната музикална академия в София. Завършват консерваторията при проф. Илка Попова,  актьорско майсторство учат при акад. Пламен Карталов.

 

Моден статус – 4 от 10 точки

Младата надежда в музиката Кики Рубин с гадже грък?

Младата певица Кики Рубин все по-често се появява в обществото с чаровният Александрос Глумпос. Младият грък е инструктор по бачата на певицата, както и  режисьор на клипа на новото й парче “Знаеш ли”. Александрос учи медицина, но поради изключителната си външност би могъл да се занимава с моделство. Той е първият преподавател по бачата на Кики, а сега и най-близък  приятел. Той гальовно я нарича  “рубинът на бачатата” а в свободните от ангажименти часове и прави мили паузи с капучино или лек коктейл. Двамата настоятелно изтъкват бизнес отношенията си на преден план и обявяват, че ще направят ново парче, което предстои да бъде представено в Мюнхен, в началото на ноември. Тези дни двамата бяха забелязани заедно на фестивал по танци във Варна. Рубин се кълне, че са отседнали в различни стаи, което обяснение само подсилва въпросителните относно хипотетичните им интимни отношения.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html