вторник, 7 май 2024 г.

Фенове обвиниха Йозге Яъз в изневяра

Красавицата се раздели с Гьокберк Демирджи (горе), а с Бурак Беркай Акгюл (долу) й приписват връзка

Любимката на милиони Йозге Яъз изживява труден момент. Актрисата играе главна роля в новия проект, наречен „Сапфир“, който се снима в Кападокия, се наложи да опровергава слухове за изневяра. Те се появиха след раздялата й с Гьокберк Демирджи преди месец. Йозге проговори за слуховете за аферата си с Бурак Беркай Акгюл, който също участва в „Сапфир“. Заради огромната шумотевица тя беше принудена да направи изявление, тъй като на дневен ред излезе и раздялата на Бурак с приятелката му Хира Коюнчоглу.

Историята всъщност тръгна оттам, че след твърденията, че Йозге и Бурак са се сближили на снимачната площадка на сериала, се появиха слухове, че са се залюбили още докато са били обвързани с предишните си половинки. Въпреки че красавицата носи голяма отговорност като главна актриса в новия сериал, тя трябва да се справи и с подобни обвинения. Затова тя направи следното изявление: „Вълнувам се от тази нова работа, върху която аз и всичките ми колеги работим с цялото си сърце. Имах връзка. Разделихме се преди месец след разговори. В живота ми сега няма никой. Съжалявам, че трябва да направя изявление относно слухове. Моля за уважение към всички.“

По отношение на Йозге Яъз, от една страна, има обвинения в изневяра, а от друга се забелязва огромната енергия, която тя влага в успеха на сериала „Сапфир“. Феновете й усещат, че актрисата преминава през труден период, оцветен с различни емоции.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html