събота, 18 май 2024 г.

Мурат Юналмъш се ожени за българка

Щастливата двойка на сватбата

Популярният актьор Мурат Юналмъш, прочул се с участието си в историческия хит „Имало едно време в Чукурова“, се ожени за своята любима Албена Илиева (Нутие Акар), която има български произход. В социалните мрежи веднага заваляха стотици поздравления не само от Турция, но и от България, Русия и други страни, в които Мурат е популярен. Двойката е заедно от три години, но предпочита да изживява любовта си далеко от публичното пространство.

На скромната церемония в Истанбул присъстваха роднини и приятели на младоженците, както и колеги на актьора. Мениджърът му Абдула Булут както и близките им приятели Зафер Дюлгер и Суат Кескин бяха брачните свидетели на влюбените.

С първата си съпруга издържа само 11 месеца

Юналмъш е познат у нас от сериалите „Сезони на любовта“ и „Цената на славата“. През 2010 г. той партнира на Бирдже Акалай (позната на зрителите и от „Гордата Аси“) в драматичната  поредица „Земя, небе, любов“ и бързо се превърнаха в една от любимите двойки в Турция. Между тях тогава се зародиха романтични отношения и впоследствие те на два пъти се ожениха и разведоха. Сватбената церемония  беше през май 2011 г. на открито в старинното градче Юргюп в Кападокия, където се снимаше сериала. Тя бе запомнена с това, че наподобяваше филмова сцена, но за съжаление бракът им беше краткотраен. Още на 11-ия месец двойката реши да се разведе, раздялата обаче не им понесе и след месец се помириха. Въпреки новото начало, което си дадоха, Бирдже много скоро напусна дома им за пореден път и Мурат Юналмъш сложи край на всичко, като каза: „Това свърши“.

Между феновете на Мурат и на Бирдже веднага се разгоря ожесточена дискусия в социалните мрежи кой от двамата е бил виновен за разделите. По-голямата част от дамите директно обвиниха разглезената хубавица Акалай в изневери.

След неколкодневни кавги в мрежата всички все пак изразиха задоволство, че красавецът най-накрая си е намерил „добро и хубаво момиче”

Последната изява пред камера на Юналмъш до момента е в драматичния сериал „Гюлджемал“, където негова екранна партньорка е супер звездата Мелис Сезен. Проектът обаче не успя да се пребори за висок зрителски интерес и бе финализиран след едва 13 епизода.

Мурат Юналмъш е от кюрдски произход, семейството му е от Диарбекир, макар че той е роден в Кайсери. Спортна травма е причината да стане актьор. Преди това той се занимава професионално с баскетбол. Инцидентът става докато Мурат играе в истанбулския клуб „Фенербахче“. След като разбира, че няма да може  да се занимава повече професионално със спорт, той завършил първо бизнес, а след това и актьорско майсторство в Истанбулската академия.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html