сряда, 22 май 2024 г.

Венсан Касел заби 27-годишна моделка

Актьорът е щастлив с новата си любов

56-годишният френски актьор Венсан Касел замени бившата си съпруга с много по-младо гадже. Новата му изгора е моделът Нара Баптиста, която е двойно по-млада от него и е само на 27. Красавицата има бразилски и австралийки корени. Момичето впечатлява с екзотична тъмна кожа  и дълга къдрава коса. Участвала е в престижния конкурс за красота „Мис Юнивърс Австралия“ през 2020 г.

 Изглежда, че плейбоят на френското кино  си има определен тип, защото Нара прилича досущ на неговата експоловинка – Тина Кунаки. Приятели на бившия мъж на Моника Белучи обаче споделят, че истината е друга. Той не е забравил още бившата си съпруга и с нейната „двойничка“ компенсира липсата й. Запознати с непостоянния му нрав обаче смятат, че тази връзка едва ли ще изкара дълго. Самата Нара била умно момиче и е наясно, че е само една от многото за Касел, който е експерт на нежния фронт. Моделката обаче няма нищо против, защото покрай знаменития актьор попада в светлината на прожекторите, а това дава сериозен тласък в кариерата й.

Припомняме, че в началото на годината Венсан и Тина изненадващо се разделиха, което стана ясно от факта, че той изтри всичките им общи снимки в социалните мрежи. Двамата бяха заедно в продължение на седем години, като сексапилната манекенка беше едва на 19 години, когато се събра с него. Те са родители и на дъщеричка, която се роди през 2019 г. Бившите съпрузи отказаха да споделят причината  за разлъката си, но приятели на Тина обявиха, че тя е съкрушена от краха на брака им. Подобни коментари споделиха и близки на Касел, които разкриха, че той е бил със сълзи на очите, докато им разказвал, че нещата между него и любимата му не вървят и са на предела.

Междувременно Тина Кунаки бе засечена през август да си почива на остров Ибиса. Смуглата красавица била засечена с непознат млад хубавец, като двамата очевидно се забавлявали и флиртували. Иронията е, че именно на екзотичния испански остров преди време се запознаха Венсан и Тина.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html