сряда, 8 май 2024 г.

Лорд Евгени Минчев за Седмицата на модата и празненствата на хайлайфа

 

Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните

Ребека Риофрио и Джерард Бътлър на Седмицата на модата в Лондон

Моден статус за Бътлър – 3 от 10 точки

Кралицата на британското висше общество Ребека Риофрио блесна на Седмицата на модата в Лондон. Тя е очаквана почти колкото Ана Уинтор, заради бележитите й тоалети, с които насетне се съобразява модния свят, пише в. „Галерия“. Тя е издател на списанието на британския парламент, което отразява и световната мода в частност. За нейна огромна радост, по време на дефилето на дизайнера Джеф Гарнър, местата й се оказаха едно до друго с актьора Джерард  Бътлър. Освен общи теми, двамата се разговориха за шотландската мода, представена същата вечер.

 

Ажда празнува  с  Мустафа Чаушев В СОЗОПОЛ

Моден статус – 4 от 10 точки

Под звуците на италиански шлагери, в ресторанта на бившия кмет на Созопол Панайот Рейзи, с подбрани ястия от средиземноморската кухня и в тесен кръг, Ажда Чаушева събра най-близките си роднини и приятели, за да вдигнат наздравица за нейната 39-ата годишнина. Най-голямата изненада бяха племенниците Войн и Естел, които подариха на кака си балони, бутикова торта и цветя. Какво си пожела тя можем само да гадаем, но подаръкът от родителите й беше пръстен от бяло злато с три диаманта, символизиращ фамилия Чаушеви. Ажда е позната с голямата си привързаност към майка си и баща си Мустафа Чаушев, затова вълнението  бе огромно. След бащиния, задава ли се годежен пръстен, питат се всички.

 

Фернандо Монтаньо с изложба в България

Моден статус – 10 от 10 точки

Световноизвестният балетист Фернандо Монтаньо е номиниран за голямата награда на латино звездите в Маями. След като се върне оттам, солистът на Кралската опера и балет ще пристигне в София, където възнамерява да остане за две седмици. В този период той ще рисува картини на българска земя, които ще изложи в средата на ноември. Монтаньо не е разкрил този свой талант никъде, а първите пет картини, които нарисува през последните месеци, изчезнаха по време на пътуването му това лято до Ница, заедно с багажа му.

 

 

Принц Романов празнува годишнина

Моден статус – 10 от 10 точки

Две години от своя брак празнува принц Ростислав Романов. Двамата с жена му са заедно от известно време и имат дете, но любовта им придвижи този административен въпрос напред. Ростислав или Миша, е сред преките, макар и вече далечни наследници на руската корона. Неговото семейство се родее с цар Николай Втори и според членовете на руското царско общество, Романов би могъл спокойно да претендира за трона при такава възможност. Малкият принц е сред почетните гости на провеждания в Лондон Руски бал, заедно с родственицата му принцеса Олга Романова. Миша е способен художник, а картините му красят много аристократични и приятелски домове.

 

Кристина Димитрова му отпусна края…

Моден статус – 5 от 10 точки

След като заседна за дълго време в Гърция, поради скорошните климатични условия, Кристина Димитрова му отпусна края в България. Освен канена за различни участия в края на лятото, тя отпразнува късен рожден ден на Иван Тенев, заедно със Стефан Димитров. Кристина похвали своите приятели в Гърция за гостоприемството и отличните им организационни решения по време на престоя. Едно от най-тъжните обстоятелства за знаменитата певица бе, че не бе предвидила достатъчно дрехи за престоя си.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html