неделя, 12 май 2024 г.

Снахата на Доган се покри в Гърция

 

Красавицата заличи информацията за себе си в социалните мрежи

Снахата на почетния председател на ДПС Ахмет Доган – милионерската наследница Памела, съпруга на сина му Демир, се покри в Гърция. Това издава една от последните й снимки, публикувани в социалните мрежи, преди решението й – да изтрие всички фотоси, както и да смени името си.

В момента брюнетката, която има две деца от Демир – Адмир и Ноел, е почти неоткриваема. „10.13.23.28“ е името на иначе официалния й акаунт в развлекателната платформа Инстаграм. Не е ясно кое и как я е провокирало да контрира начините за връзка. Според мнозина е възможно това да бъде семейна дрязга, тъй като първо премахна сантименталните кадри с любимия, а след това – всички останали. Една историите, т.е. достъпна единствено в рамките на 24 часа, гласи: „Не мисля, че един мъж струва достатъчно, за да има две жени. И не вярвам, че една жена струва толкова малко за да бъде втората“. Цитатът на Мерилин Монро се появи в началото на месец август преди поредицата от общи почивки, затова последователите предположиха, че е хубава мисъл, успяла да я впечатли.

Съпрузите

За щастието в личен план загатва Демир. Дълги години той не следваше жена си в уебпространството, като сред единствените му приятели се отличаваха Цветелина Янева и Георги Симеонов – Джей Джей. Сега обаче в списъка е и съпругата му. Малка стъпка, гарантираща, че информацията за разлъка или кратка пауза е невярна.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html