сряда, 8 май 2024 г.

Инджи от „Перла“ ще става майка

44-годишната актриса е все така елегантна

Сонгюл Йоден, известна в много страни от цял свят с ролята си на сладката Инджи от култовия турски сериал „Перла“, ще става майка. 44-годишната актриса разкри, че очаква първото си дете.

През 2020 г. тя се омъжи за бизнесмена Арман Бичакчи, с когото се запознават по време на театрално представление и имат след това 4-годишна връзка. На стилното им тържество тогава присъстват само 20 души заради ковид пандемията.

С Къванч Тътлату в сцена от сериала

В периода 2002-2011 г. Йоден е съпруга на актьора Джанберк Учуджу. Според разпространяваните в медиите информации бракът им приключва заради ревност от негова страна, пордена от екранния партньор на Сонгюл в „Перла“ Къванч Татлъту. Въпреки че двамата отричат да имат връзка,  почитателите на хитовата поредица вярват, че любовта им от екрана се е пренесла и в живота. Но след края на сериала всеки от тях поема сам по пътя си. Бракоразводното дело с колегата й се точи четири години. Срещу Джанберк тя е подавала два пъти жалби, свързани със заплахи. След развода актрисата стана посланик на добра воля на ООН и глас и лице на турския офис на службата на световната организация за борба с насилието срещу жените. В личния й живот последва връзка с 11 години по-възрастния й колега Керем Алъшък, който е син на един от най-известните турски актьори на миналия век – СадриАлъшък.Тя дори се пренесе в крайбрежната му вила на Босфора. Нещата обаче не се получиха и се стигна до раздяла. И през 2016-а екранната Инджи срещна бизнесмена Арман Биракчи, с когото сега очакват първата си рожба.

Красавицата е родена в Диарбекир, в семейството на предприемач. Тя е предпоследната от пет сестри, които споделяли една стая. Именно затова така и не успяла да се пребори за място на стената, на което да закачи плакат на Лучано Павароти в стаята си, а по-късно… и за сватба с големия тенор.

Като малка „Розата от Турция“ е наричана „Хвърчилото“, защото била много слабичка, а на 9 години започнала да пише стихове и разкази. Пише и досега, но ги показва само на приятели. Имала много висок успех в училище, а майка й искала тя да стане адвокат. По-късно обаче никой не се учудил на избора й да учи в театралната академия. В Турция популярността на актрисата нараства все повече, след като влиза в кожата на Ясемин – прототипа на Сюзън в „Другите отчаяни съпруги“. Сонгюл продължава своята успешна кариера както на театралната сцена, така и пред камера. Тя изпълнява ключова роля в амбициозната историческа поредица, посветена на Мустафа Кемал Ататюрк, чиято премиера се очаква през октомври. Опитната актриса се превъплъщава в образа на майката на уважавания политик – Зюбейде.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html