петък, 10 май 2024 г.

Жаклин Таракчи завъртя любов със съученик

С баскетболиста бяха абитуриенти тази година

Победителката от „Гласът на България“ Жаклин Таракчи се носи на крилете на любовта със свой съученик, пише “Галерия”. Сава Костадинов е баскетболист от „Левски“, по когото въздишат много момичета. Двамата тази година завършиха частната гимназия с чуждоезиково обучение „Меридиан 22“. Сава и Жаклин били приятели от няколко години, но малко преди абитуриентския си бал между тях пламва химия.

Влюбените вече не крият връзката си и пуснаха своя снимка от  морския бряг. Те споделиха кадър от един и същи хотел в „Слънчев бряг“, където бяха отседнали, а отдолу заваляха коментари и сърца от техни приятели и почитатели. Сава не пропуска нейни участия, а тя негови мачове. След като спечели „Гласът на България“, тя се изявява на големи сцени. Наскоро участва в международния джаз фестивал „Д-р Емил Илиев“ в Боровец, където пя заедно с Биг бенда на Благоевград. Тя замени Прея и в „Шоуто на Цитиридис“. Жаклин обаче няма да учи в Консерваторията, а иска да стане психолог, но музиката остава голямата й страст. Когато Жаки започва училище, майка й получава съвет от учителите да я запише на уроци по пеене, защото има дарба. Вместо при вокален педагог, първоначално започва да посещава балет.

Певицата е по-щастлива от всякога

Когато е на десет години, участва в предаването „Големите надежди“, продуцирано от Маги Халваджиян. Тогава е преминала само 10 урока и отпада, но пък качването на голямата сцена е огромна крачка за едно дете на нейната възраст.

Съдбата й е свързана с музиката и пет години по-късно започва да шлайфа гласовите си данни при Искра Ангелова.

„Предполагам, че майка ми е слушала много музика, когато е била бременна с мен. Била съм закърмена с нея, иначе нямаше да мога да побера толкова любов в душата си. Детската ми мечта беше да стана принцеса, постигнах я с красивите рокли на сцена. Първата форма на музика беше класическата заради балета. На него първо отдадох душата си. Бях на три години, когато ме записаха, след това посветих 13 години на танцит.Времето ми беше за това, през последните две години от балетната ми кариера се прокрадна музиката. Трябваше да направя избор – къде ще бъде вниманието ми. Да, беше рисково, но съм щастлива, че това ми се отплати“, сподели преди време пред „Галерия“ Жаклин. Когато навършва 12 години, шокира родителите си, заявявайки, че е решила да участва в „България търси талант“, където си спечели прозвището „детето чудо“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html