петък, 17 май 2024 г.

Кокаинът от Белия дом е бил на някой от обкръжението на Байдън, а не на Хънтър

Кокаинът, открита в Западното крило на Белия дом миналия месец, се предполага, че е принадлежала на близък до семейство Байдън, за което е бил информиран президентът на Съединените щати Джо Байдън, според американски медии. Позовавайки се на неназовани източници от службите за сигурност, списанието „Войник на късмета“ (Soldier of Fortune) съобщава, че въпреки публичното съобщение, че „поради липса на веществени доказателства“ разследването за намерения кокаин е прекратено, въпреки че не е идентифицирано лицето, което го е носило, властите са успели да открият кой е той.

„Ако искате име, попитайте Джо Байдън. Той знае кой е“, твърди се, че един от източниците е заявил на списанието, докато друг е добавил, че „става въпрос за някой от „орбитата“ на семейство Байдън, а не за Хънтър“, сина на президента, който беше в клиника за лечение на зависимост.

Говорителят на Тайните служби Антъни Гулиелми е заявил пред „Ню Йорк Поуст“, че обвиненията са „фалшиви“. „Нашето разследване не успя да доведе до заподозрян и нямаше видими пръстови отпечатъци или ДНК, които да могат да бъдат използвани“, е коментирал той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html