понеделник, 13 май 2024 г.

Зоран Петровски заживя с перуанка

Латиноамериканката не изпуска от поглед любимия си

Известният режисьор Зоран Петровски, който спечели шестия сезон на “Сървайвър”, заживя с привлекателна латиноамериканка на име Катерине Валдивия. Близо една година след раздялата с актрисата Силвия Петкова, от която има син – Сава, той обяви, че отново се носи на крилете на любовта, показвайки кадри от първата си лятна почивка за сезона, споделена с изкусителката от Перу, пише “Галерия”.

За Катя, както я наричат приятелите й от България, се знае малко. Любопитно е, че има едно дете – момиченце, от предишна връзка. Това подсказват сантименталните снимки, публикувани в официалния й профил в развлекателната платформа Инстаграм. Пред обектива майка и дъщеря позират прегърнати или широко усмихнати, а следа от мъж – липсва. Не е ясно защо и кога се е разделила с бащата на наследницата си, както и дали са успели да запазят добрия тон помежду си.

Освен по “момичешки” занимания като разходки, рисуване и пр., тя се отдава и на хобитата си, едно от тях стрелба. Брюнетката се пали по спорта, а по-късно започва да ходи на уроци. Понастоящем разпознава много от различните оръжия и може да се похвали с точен мерник. Конната езда е другата й голяма страст. Обожава животните, а времето прекарано в изучаване на нови трасета я отърсва от натрупаните в ежедневието грижи и напрежение. Латиноамериканката е луда по фитнеса и от години вае тяло с помощта на професионален инструктор, което ясно издава защо Зоран е залитнал от “първо виждане”.

Връзката им се е развила бурно, но решили да се скрият от светлините на прожекторите заради цялото внимание, провокирано от разлъката на режисьора и звездата от трупата на Театър “София”. В миналото самата Силвия споделяше трогателни коментари след като стана ясно, че не делят един покрив, а киноманите обвиниха победителят в приключенското риалити за “виновник”, чието поведение е довело да краха на иначе дългогодишната им любов.

Щастието в личен план не се понрави на всички приятели на изкуството, а причина за това – отмъкнатите приятели от списъка със семейни познати. Петровски и сегашната му партньорка разпускат с друга звездна двойка на къмпинг Черноморец – отново предпочитан кът на артистите, а именно – Радослав Гочев и съпругата му Мона. В уебпространството те свалиха завесата и разкриха, че ваканцията им е изпълнена със слънце, домашно приготвена храна, коктейли и хубава музика. А на фотосите – акцент е близостта и страстните прегръдки. Реакцията на Силвия не закъсня. Тя също е край брега и не пропусна да се отбележи, с красива и широка усмивка.

Припомняме, че по-рано тя първа издаде подробности за настъпилите проблеми. „Внимание, внимание, всички мишки на събрание. За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак… Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така“, сподели блондинката по онова време. А Зоран обобщи всичко с краткото: “Не се получиха нещата!”

Сега не е ясно кой ще поеме по-голямата грижа за Сава. Според близки това ще е Силвия, макар че режисьорът е свикнал да прекарва времето си с момченцето, особено през лятото.  Злите езици са категорични обаче, че тя няма да позволи нова жена да отговаря за него.

В професионален план за македонецът всичко върви по “мед и масло”. Той работи по няколко проекта, като наесен ще се заеме по-сериозно с реализацията им. Очевидно е, че Катерине ще остане до него, а няма да пътува, тъй като професията му на този етап не позволява. Планът на двойката е да отидат до родното й място, за да може Зоран също да бъде представен на семейството, но дългото пътуване най-вероятно ще бъде през 2024 година.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html