четвъртък, 16 май 2024 г.

Целулит мъчи Русата Златка

 

Блондинката без подобрения

Една от най-известните носителки на еротичния приз „Мис Плеймейт“ Златка Райкова, позната повече в родния хайлаф като Русата Златка, изневери на иначе действителните снимки в социалните мрежи, подобрявайки формата си с главозамайващ фотошоп, пише „Галерия“. Причина за това са натрупаните килограми през бременността с втория й син, взел името на татко си – Карен-джуниър.

В миналото хващаше окото

Целулит, отпуснати бедра, както и несъвършенства в зоната на корема провокират тунинга. Това издават необработени кадри на русокосата фурия, публикувани в развлекателната платформа Инстаграм не от нея, а от приятели, с които младото семейство споделя първата си лятна ваканция за сезона, на родното Черноморие. Камерата е уловила и бившия тенисист Карен Хачатрян, който по-рано също попадна в полезрението на хейтърите, които остро коментираха външния му вид. Критиките се оказаха градивни и той стартира специален тренировъчен и хранителен режим, но за момента резултатите не са забележими.

Истината е, че фигурата на Златка никога не е представлявала интерес за недоброжелателите, тъй като тя винаги е изглеждала като току що слязла от модния подиум. Очевидно обаче домакинската работа, ежедневните грижи за наследниците й, както и професионалните рекламни ангажименти, от които не се е отказала, в това число и развиването на собствения й бранд за дрехи, костват цялото й време и енергия. А дните за фитнес и упражнения са невъзможни в графика.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html