понеделник, 13 май 2024 г.

Мелиса Дьонгел се наблъска с ботокс

Актрисата не крие, че има корекции

Мелиса Дьонгел в момента е едно от най-търсените имена в Google, а самата тя се превърна в една от най-успешните актриси в света на телевизионните сериали. Известната туркиня е полурускиня по майчина линия, и е родена в Истанбул през 1999 г., а от 2015 г. се снима в различни роли. Тя се представи добре с образа на Дениз в сериала „Нашата история“ и остави своя отпечатък с образа на Сюрея в „Елиф“. Фактът, че „Почукай на вратата ми“ беше много успешен, донесе още повече слава на Мелиса. В канала си Talu Talks в YouTube тя разказа интересни неща от живота си. Тъй като за външния й вид много се говори, тя каза по този повод, че има своя представа за красота. Заради това е поставила инжекции в брадичката, областта на бузите и устните. Освен това си инжектира ботокс, за да съхрани красотата си.

Мелиса, която заяви, че живее в Сариер, даде стряскащ отговор на тези, които я попитаха дали е омъжена. Тя заяви, че още не е, но ще го направи,  когато дойде подходящия момент. Красавицата призна, че преди това никога не е искала да облича бяла рокля. Но когато със сестра й са пораснали, е разбрала колко прекрасен е семейният живот и че не трябва да се отнася негативно към него. Затова сега е променила решението си и иска да се омъжи.

23-годишната актриса Мелиса Дьонгел, известна от сериала „Почукай на вратата ми“, миналата година тя обвини баща си в изнасилване и сексуално насилие. Както тя посочи, всичко се случило, когато била на 15 години, а след нападението се обръща към майка си, която не й повярва и дори я моли да не споменава на никого. В дълга изповед Мелиса добави, че отдавна ходи на психотерапия, защото страда от тежка травма.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html