понеделник, 6 май 2024 г.

Илиана Раева за обявената война срещу Сираков: Семейството ни е малтретирано!

Семейството ни е постоянно малтретирано. Това написа във Фейсбук Илиана Раева, съпруга на мажоритарния собственик на „Левски“ Наско Сираков. Коментарът й бе повод обявената от привържениците на вековния клуб война срещу Сираков.

Ето какво написа Илиана Раева, която този път се позова на дълъг цитат:

„Понеже семейството ни е постоянно малтретирано, скоро ще чуете моето мнение – ще бъде казано много високо и много публично. За начало само в България“. Тя добави и коментар на Любомир Яшев, определящ себе си като верен, неорганизиран фен, участващ във всички кампании за спасяването на Левски:

“Повече от 10 години ФК. Левски е тероризиран от група маргинали, хора с големи амбиции, но нулева житейска и професионална реализация. Хора, които не са управлявали дори етажна собственост са си поставили за цел с помощта на определени политически и криминални кръгове, да управляват, търгуват и определят клубната политика на най-обичания клуб в България. През годините бяха създадени ,,Тръст синя България”; Левски на Левскарите и превзет националния клуб на привържениците от вътре, с една единствена цел – гласът на милионите Левскари да бъде монополизиран, узурпиран, заглушен. През тези организации всяко ръководство бе шантажирано и изнудвано посредством хулигански прояви и апел за бойкот. Протест, докато въпросните герои, милеещи за синята идея, не получиха акции, магазин, мърчедайзинг, охрана, процент от билети.

Господа сепаратисти време е вече да паднат маските и да си признаем, че вие разделяте а не обединявате. Вие мразите а не обичате, вашата основна цел е да има зависим Левски, не свободен и проспериращ. Вашите ментори ходят с анцуг и говорят на диалект, вашите господари са с богата криминална биография и минимален интелект. Вашата пропаганда е през съмнителни медийни канали, обслужвани от журналисти, готови за един таратор да предадат всичко свято. Господа, отидете в клубната експозиция и вижте какви Левскари са се раждали, слава Богу ще се раждат, за най-голямо щастие не приличат на вас!!!

П.П. Г-н Сираков, Г-н Борисов, дръжте далеч търговците от храма (Георги Аспарухов). Хора, на които са скъпи билетите и абонаментните карти, тези и без това влизат без пари, са много под 1 процент. Вашият най-голям капитал е феноменът публиката на Левски, феномен описан от Смирненски: ,,От каруцар до Цар”.

От каруцар до цар, от богат до просяк, от неграмотен до интелектуалец, всички ние подкрепяме Левски!!!

Феноменът Левски е описан дори от социалиста Вапцаров, гениалният поет обичащ десния отбор пише: ,,Монокълът златен, каскетът е син”.

Докато има милиони Българи възпитани в Любов към Левски и Родината, група футболни хулигани с корестни намерения нямат никакво значение!!!”

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html