вторник, 14 май 2024 г.

Ирмена Чичикова влиза във вселената на „Марвел“

Българката получи куп поздравления за поредния успех

Актрисата Ирмена Чичикова, известна с участията си във филмите „Вездесъщият“, „Виктория“, „Доза щастие“, както и с превъплъщенията си в театъра, ще се присъедини към вселената на „Марвел“. Тя е част от актьорския състав на телевизионния минисериал „Тайно нашествие“, където ще отбележи роля в цели два епизода.

Героинята й се нарича Крийга, но подробностите за персонажа са обвити в мистерия. Любопитно е, че родната сцена ще отбележи двоен триумф, след като по-рано Мария Бакалова даде гласа си на космическото куче Козмо в „Пазители на галактиката 3“, този път под светлините на прожекторите освен Ирмена, ще бъде и Венцислав Янков, прочут като малкия близнак от „Под прикритие“. В криминалната сага на Нова телевизия той бе сред любимците, като дори сега те му вещаят успех. Този път артистът ще бъде в ролята на командир от ФСБ. Подобно на колежката си, играе в два епизода. Голямата новина е, че в продукцията участват звезди като Самюел Джаксън, Бен Менделсън, Коби Смълдърс и Оливия Колман.

Припомняме, че това не е първи международен успех за нашенката. Тя има принос и в наградения със „Златна мечка“ филм „Не ме докосвай“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html