събота, 18 май 2024 г.

Как Кадир Доулу съсипва живота на Неслихан Атагюл

Двойката изглеждаше идеална, но нещата се оказаха други

Предател, манипулатор или сектант е Кадир Доулу – съпругът на една от най-обичаните турски звезди Неслихан Атагюл. По този въпрос спорят турските медии, както и в социалните мрежи от цял месец насам. Феновете дори вече са категорични, че актрисата трябва да бъде спасена. Още в зората на брака им в медиите се появяваха информации за изневерите на Кадир. Обикновено той и съпругата му пренебрегваха подобни публикации или им се присмиваха.

Неслихан се опита да покаже на обществеността, че всичко в семейството им е наред, но близкият й кръг твърди, че актрисата е загубила лицето си. По-късно журналист съобщи, че Кадир Доулу е принудил жена си да се присъедини към сектата на суфийския орден Бекташи. Шефът на сектата бил наричан от всички баща и изпълнението на заповедите му било задължително. Между другото Кадир провъзгласи съпругата си Неслихан за дервиш – за високото си духовно развитие и популяризиране на идеите на сектата сред масите.

Казват, че след като Атагюл се е присъединила към Бекташи, тя напълно е загубила контрол над живота си. Все по-често тя е забелязвана сама и в лошо настроение, докато Доулу се забавлява в нощни барове, а папараци го снимат в обятията на непознати момичета. Почитателите й са сигурни, че съпругът на любимката им се е превърнал в истински тиранин и насилник. Твърди се, че той й е забранил да участва в проекти, които не са на неговата  продуцентска компания. Катран в темата сложи и братът на Кадир – Кемал, който го изостави и се отказа публично от него, като го обвини в предателство и двуженство. Пред журналисти Кемал заяви, че е готов да направи всичко за Неслихан, но не и за човек, който просто се смята за негов биологичен брат.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html