петък, 17 май 2024 г.

Бирдже Акалай очаква нова любов

Хубавицата стана известна от поредицата „Гордата Аси“

В съвременния свят на турската филмова индустрия има много изключителни звезди с ненадминат талант и Бирдже Акалай е една от тях. Актрисата има повече от 20 успешни проекта в сметката си, но феновете се интересуват много повече от личния й живот. Пред турски медии нейни приятели споделят, че красавицата вече мечтае за нова любов, която да й даде така необходимото спокойствие. Бракът обаче я плаши.

Бирдже започва кариерата си през 2007 г., когато получава роля във филма „Съдба“. Въпреки факта, че героинята й е от второстепенните, тя успява да заяви таланта си на публиката и продуцентите. През същата година тя взема малка, но запомняща се роля в хитовия сериал „Гордата Аси“, и на другия ден се събужда известна.

На снимачната площадка на успешния телевизионен сериал „Земя, небе, любов“ Бирдже среща Мурат Юналмъш. Между звездите започна романтична връзка, която много бързо прераства в законен брак. Но само след няколко месеца двойката започва да се кара и обявява развода си. Тогава турските таблоиди писаха, че причината за раздялата им е точно внезапното решение да се оженят. Страстта, възникнала на снимачната площадка, всъщност не позволи на актьорите да се опознаят по-добре. Въпреки факта, че самата Бирдже Акалай преживя развода си доста трудно, тя никога не е говорила лошо за първия си съпруг.

През 2014 г. турската актриса пак изненада, като обяви, че се омъжва за втори път. Нейният избраник се оказа колега от сериала „Малкият господин“ – Сарп Левендолу. Феновете на звездата вече са сигурни, че тя най-накрая е намерила щастието си. На 1 август 2014 г. се състоя официалната сватбена церемония и през следващите три години двойката демонстрира щастието си пред околните.

Но през 2017 г. стана известно, че Бирдже отново се развежда. Нито тя, нито съпругът й обявиха истинската причина за раздялата. Но медиите писаха, че Акалай не може да му прости предателството и затова е решила да скъса отношенията с него. Имаше и друга версия, според която Сарп е искал деца, но съпругата му не пожелава да прекъсва успешната си кариера. Въпреки че крие личния си живот, турските медии от време на време й приписват афери, като тази с Ибрахим Челиккол. Всъщност много фенове мечтаеха за тази двойка, особено след излизането на сериала „Черно-бяла любов“. Слуховете се засилиха, когато стана известно за развода на Ибрахим и новия съвместен проект на актьорите – „Полет на птици“. И Акалай, и Челиккол обаче винаги опровергаваха тези спекулации и казваха, че са само приятели.

В момента 39-годишната Бирдже е изцяло фокусирана върху кариерата си и промотирането на собствената си марка бижута. Акалай обича уединението в природата и цени приятелите си, които се опитва да вижда редовно.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html