събота, 11 май 2024 г.

Джеки Чан прецаква най-голямата кражба на петрол в нов филм

Екранният Джаки Луо е отговорник по сигурността

Актьорите Джон Сина и Джеки Чан ще влязат в ролите на двама бивши военни, поели задачата да преведат група цивилни през един от най-опасните пътища в света, в дългоочакваната екшън комедия „Скрит удар“.

Кечистът играе Крис Ван Хорн

Сюжетът се фокусира върху историята на петролна рафинерия в Ирак, която е атакувана, а отговорникът по сигурността Джаки Луо, в ролята на когото е самият Чан, трябва да спаси служителите на компанията. Когато открива, че намерението на нападателите е да извършат „най-голямата кражба на петрол в историята“, той търси помощта на бившия американски морски пехотинец Крис Ван Хорн, разбира се пресъздаден от мускулестия Сина, за да спрат заедно крадците и да спасят цивилните.

Към актьорския състав се присъединява датчанинът Пилу Асбек, когото киноманите разпознават като Юрон Грейджой от сериала „Игра на тронове“. Според кинокритиците той ще влезе в образа на лошия герой. Очаква се премиерата на лентата, в която действието се развива на фона на едно недалечно бъдеще, малко след опустошителна война за петрол, превърнала Близкия изток в руини, да бъде още през тази година.

Любопитна подробност е, че снимките на продукцията завършиха още през 2018 година, но след това реализацията бе стопирана. Не е ясно какво провокира настоящия интерес, но приятелите на изкуството са категорични, че тръпнат в очакване да се сблъскат с резултата от усилията на имена като Сина и Чан.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html