четвъртък, 16 май 2024 г.

Натали Портман пред развод

Актрисата още се чуди дали да прости забежката на неверния си мъж

Натали Портман се появи в добро настроение на Откритото първенство на Франция „Ролан Гарос“. Красивата актриса гледа тенис турнира с приятели, а папараците я „щракнаха“ с брачната й халка, която тя най-демонстративно показваше. Бижуто е с 4-каратов диамант и е проектирано от ювелира на знаменитостите Джейми Улф.

Семейният живот на звездата от „Черния лебед“ обаче хич не върви добре и все по-често се говори, че тя е пред развод. Всичко това се случва на фона на слуховете, че съпругът й Бенджамин Милпие има любовна афера с 25-годишната екоактивистка Камий Етиен. Френски медии твърдят, че незаконната връзка продължава вече няколко месеца.

45-годишният съпруг на Портман преди дни също се появи на спортно събитие без половинката си. Натали научила за авантюрата на шавливия си съпруг през март.

„Те все още се опитват да уредят нещата помежду си. Бен прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости. Той я обича и иска да си върне семейството“, твърди близък до двойката. Самата Портман още не е решила дали да приеме отново неверникът, но е категорична, че иска да защити децата си от негативните последици на изневярата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html