вторник, 14 май 2024 г.

Филип Буков прави баба си инфлуенсър

Фокус в първите видеа са различните поколения

Актьорът Филип Буков, познат от хитовите сериали „Откраднат живот“ и „Татковци“, трупа популярност съвместно със своята баба в социалните мрежи, пише „Галерия“. Възрастната жена, подвизаваща се като начинаещ инфлуенсър, и мускулестият мачо, който има над 53 000 последователи в Инстаграм, се включиха на живо в платформата, представяйки любопитни истории от живота и бита на двете различни поколения.

Формата му се дължи на добър спортен режим и качествена храна

„Това е най-известната баба в интернет“, споделя по-рано Филип, който успя да впечатли симпатизантите си с ново и различно съдържание. С дамата, която е майка на неговата майка, са изключително близки. Двамата живеят в един и същи блок в столицата, артистът я навестява всеки ден, помага й с ремонтните дейности, ежедневния пазар и общо взето й помага за всичко. Макар, побеляла и състарена, жената пази своя младежки дух и хумор. Освен шегите, които не спират да си разменят пред камера, видеата им имат и полза, особено за кулинарните любители.

Тя е страстен готвач, а той ценител на добрата кухня. Близките приятели на Буков дори споделят, че тя се грижи основно за менюто му – домашно приготвени гозби, хляб и сезонни ястия. През последните месеци екранният доктор Хаджихристев, както е познат от медицинската сага на Нова телевизия отслабна с цели десет килограма. Това е една от причините последните ястия на баба му, сред които мусака, баница и питка, да са желани рецепти.

За формата на спортиста се грижат и майка му, и неговата приятелка. Бъдещата журналистка и ПР експерт Ива, с която има връзка от няколко месеца, също може да се похвали с нескромни умения в кухнята. В любовното гнездо обаче домашните задължения са поделени от влюбените. Припомняме, че младата дама не желае да попада под светлините на прожекторите и неслучайно с Филип не публикуват общи кадри.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html