сряда, 15 май 2024 г.

Радина Боршош вдига сватба с фотограф

Любовта им пламва през 2018 година

Младата актриса и дъщеря на зам.-кмета на София и бивш шеф на НДК Мирослав Боршош – Радина, стяга сватба. През топлите месеци звездата от пожарникарската сага „Ягодова луна“ и един от най-известните родни фотографи Владимир Томашевич ще се врекат във вярност. Към момента обаче всички подробности за тържеството в бутиков стил се пазят в тайна, по желание на булката.

Близки приятелки спретнаха моминското й парти в София

Преди дни Радина и най-близките й приятелки вдигнаха моминско парти за чудо и приказ, в сърцето на София. С панорамна гледка, шампанско и гурме кухня, те поляха щастливата вест, както и последните й дни в отбора на неомъжените дами. На събитието екранната бунтарка Рая, както е позната артистката от сериала на Нова телевизия, е била в традиционния бял дрескод – дълга рокля и елегантно сако. Всяка от гостенките е имала венец от цветя и лента. Основният декор е бил от балони с розови оттенъци в различна големина. Според близки до арт двойката сватбата ще се състои в разгара на лятото – любимия сезон на бъдещата г-жа Томашевич.

Радина и Владимир, който е доста по-възрастен от нея, се запознават в театъра. Любовта им пламва през 2018 година, като той е първият мъж, който брюнетката представя официално, като половинка в медийното пространство. Авантюристи са, обичат да пътуват, но рядко споделят кадри от избраните дестинации. По отношение на любовта – харесват тишината и не обичат да говорят за връзката си. „Всеки сам пише своята история и създава живота си, както го разбира. И обичаме, и страдаме неизбежно. Вярвам, че хората се намират, виждам и че понякога се разминават и нараняват. Но е толкова хубаво да знаеш, че си открил твоя човек под огромното небе, че той те чака и мисли, че някой те обича повече от себе си дори. В много отношения животът ни и връзките ни зависят от изборите, които правим. Любовта също е избор“, споделя в миналото Боршош.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html