петък, 10 май 2024 г.

Даниел Александров от ГЕРБ с първи думи след поискания му имунитет заради блудство

Снимка: БГНЕС

Бившият национал по борба и настоящ депутатът от ГЕРБ Даниел Александров коментира новината, че Софийска градска прокуратура е предложила на главния прокурор да поиска от Народното събрание да снеме имунитета му заради разследване за блудство с непълнолетно момиче.

От СГП посочиха, че на 7 май в Бистрица народният представител „чрез употреба на сила извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст“.

Разследващите твърдят, че са събрали достатъчно доказателства, за да повдигнат обвинение на Александров, за което Наказателният кодекс предвижда от 2 до 8 години затвор.

„Всичко това, което излиза днес по мой адрес, в дъното на това нещо стои моят развод, който е вече от месец и половина два. Опитах да го запазя в тайна, да не излиза по медиите, но уви. Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е вярно. Стоя зад името си и всичко това ще се докаже в съда. Оттук натам не искам да намесвам съпругата си, защото тя е майка на моето дете и ще гледам да запазя нейното достойнство“, заяви Даниел Александров.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html