събота, 27 април 2024 г.

Ути и Лео Бианки на война със звездите от „Сървайвър“

Бъчваров обещава да бъде във форма

Куп звезди, познати от театралната и кино сцена, шеф готвачи и професионални спортисти ще премерят сили на благотворителен мач – концерт, организиран от големия победител в последния сезон на приключенското риалити предаване „Сървайвър“ – ексфутболиста Благой Георгиев – Джизъса. „Галерия“ издава ексклузивно целия списък от играчи, като сред необявените до момента имена се нареждат тези на актьорите Башар Рахал и Кирил Ефремов, големия български гимнастик Йордан Йовчев, топготвачите Ути Бъчваров и Лео Бианки, и раппевеца Ванко 1.

В ролята на водещи ще бъдат Ники Кънчев и Натали Трифонова. А сред специалните изненади на сцена – тийнидолите „Мърда Бойз“, музикалното дуо Торино и Пашата, както и родната гордост – Златните момичета.

Благой Георгиев и рапърът са близки приятели

„За мен е чест и привилегия да обявя събитието с участието на спортисти, певци, актьори, инфлуенсъри и легенди от близкото минало“, коментира последният оцелял. Събитието, което ще се проведе на 10 юни в столичната зала „Арена София“, ще накара на война да излязат артисти и риалити любимци. Към първите, разбира се, спадат още телевизионният водещ Николаос Цитиридис, продуцентите Иван и Андрей, Тото и Лъчо от група „СкандаУ“, както и секссимволът на малък и голям екран Асен Блатечки. Блясъкът ще се допълни от Валери Божинов и Тервел Пулев.

Гладът, лишенията и строгите правила, провокират хъс в играчите от „Сървайвър“, които са категорични, че ще дадат най-доброто от себе си, без значение от конкуренцията и респекта, които изпитват към опозицията.

Обръщайки гръб на идеята за победата, участниците споделят, че целта е само една – да се съберат достатъчно средства за деца без родителски грижи.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html