сряда, 8 май 2024 г.

Къде е починал Ангел Христов: Разпространяват се различни версии

Разпространяват се различни версии, както за връщането на  Ангел Христов в България, така и за мястото на неговата  смърт.
„Ангел Христов се е върнал от чужбина при семейството си в Ресилово и е получил инфаркт в дома си, заради емоцията от срещата със своите близки. Това е заявил за БНТ Архиерейският наместник на Дупнишката духовна околия отец Георги Паликарски.

Отец Паликарски е добавил, че е разбрал за смъртта на Христов от семейството му малко след 22:00 часа снощи, когато те са му се обадили, за да организират погребението.

Мало след това се появи информация, че Ангел Христов е починал в частната болница „Свети Иван Рилски “ в Дупница, според служителката, издала смъртния акт.

Съобщението за смъртта е подписано от лечебното заведение, предава бТВ.

Личната карта, която е предоставена на служителката в ЕСГРАОН е била на Ангел Христов и е изтекла през 2018 г.

Той не е починал в частната болница „Св. Иван Рилски“ в Дупница. Това е  съобщил служител на болничното заведение за агенция Фокус.
Мъжът уточни, че това е позиция на управителя на болницата д-р Лефтеров.

Полицията в Кюстендил излезе с подробна информация за смъртта на Ангел Христов, предаде репортер на Фокус. Сигналът за починалия мъж е получен на 3 юни – следобед, съобщиха от пресцентър на Областна дирекция на МВР – Кюстендил.

Сигналът е получин от служители на РУ Дупница. Той гласи, че в дома си в село Ресилово е починал 53-годишен мъж, обявен за международно издирване и има издаден червен бюлетин. Предприети са незабавни специализирани действия. Служителите са установили, че има издадено съобщение за смърт от лекар от дупнишка болница, издаден е и смъртен акт.

Трупът е закаран за аутопсия в столична болница, извършени са множество процесуални действия, образувано е досъдебно производство в РУ Дупница.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html