петък, 17 май 2024 г.

Сара Джесика Паркър се връща при бившия в „Просто ей така“

Джон Корбет е голямата изненада във втори сезон

“Просто ей така” – хитовото продължение на “Сексът и градът”, се завръща с единадесет епизода, част от втори сезон. На 22 юни феновете на продукцията ще имат възможност да се насладят на цели две серии, разкриващи поредната дози приключения на шеметните градски момичета. Любопитна подробност е, че този път екранната любимка Кари Брадшоу ще попадне в обятията на бившия  – Ейдън, изигран от Джон Корбет. Героинята на Сара Джесика Паркър ще си партнира със Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Изключение прави Ким Катрал, която отказа да върне към живот привлекателната Саманта Джоунс.

Нейната липса ще попълни гаджето на Кари, което ще отбележи своето завръщане, разклащайки наново личния живот на блондинката. Двадесет години по-късно те отново ще имат шанса да се опознаят, като този път ще преминат през серия от предизвикателства, тествайки минало и настояще. Актьорският състав следва да бъде допълнен от Сара Рамирес, в ролята на Че, Никол Ари Паркър като Лиза, Сарита Чоудхури, позната като Сима и Карън Питман – Ни.

Подробност, която събуди любопитството на зрителите, е липсата на Стив, съпругът на Миранда, който е изхвърлен от плакатите. Въпреки, че изигра една от ключовите роли в продукцията, според слуховете той е аут от списъка. Причина за това е решението на половинката му да заживее с жена, стендъп звезда. Все пак, актьорът Дейвид Айгенберг беше обявен в новите епизоди и вероятно ще се появи в част от сцените.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html