20.7 C
София
петък, 2 юни 2023 г.

Корнелия Нинова: ГЕРБ използваха разговорите си с БСП, за да се пристискат ПП и ДБ

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира в бТВ разговорите между нейната партия и ГЕРБ: „ГЕРБ не проведоха смислен разговор с БСП – какво правителство се предлага, за колко време, с какви приоритети. ГЕРБ използваха разговорите си с БСП, за да се пристискат ПП и ДБ, показвайки им, че може да има друг вариант за правителство.

БСП греши да не подкрепи правителството „Денков-Габриел“ – от самото начало беше сбъркана конструкцията“, каза още тя. Корнелия Нинова: Коалицията между ПП-ДБ и ГЕРБ е политическо предателство, БСП ще е опозиция

„Коалицията между ПП-ДБ и ГЕРБ е политическо предателство, БСП ще е опозиция.“

От години сме „за“ оставката на Гешев, но сегашните предложения ще донесат още хаос в съдебната система:

Преди дни Радомир Чолаков (ГЕРБ) призова от трибуната на Народното събрание, депутатите да подкрепим законите за съдебната реформа, въпреки че заяви, че са противоконституционни и Конституционният съд ще ги отмени. Това ли е смислената съдебна реформа?!

„Това е коалиция, която да спаси Бойко Борисов и няколко души от ПП. Те ще си пазят гърбовете, вече заявиха, че няма да дадат нито един депутатски имунитет“, разкри Нинова.

ПП пометоха цялата енергия от промяната. Сега какво стана – „Прекратяваме промяната“ или „ГЕРБ продължава“? Можеш да имаш председател на парламента на ротация, може да имаш и премиер на ротация, не може да имаш морал на ротация, категорична бе лидерката на БСП.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html