сряда, 8 май 2024 г.

Ненчо Балабанов пръсна 5 бона за ЧРД на жена си

Катрин замени тортата с мъфин

Актьорът Ненчо Балабанов е броил близо пет хиляди лева за юбилея на съпругата си Катрин, който се състоя преди броени дни, пише „Галерия“. Вече 30-годишната дама е празнувала в тесен кръг в Мелник. Любопитна подробност е, че заедно с популярния актьор са почерпили гостите не с очакваната гурме кухня, а със скара.

Рожденичката избра барбекю вместо гурме

„Време е за барбекю“, написа рожденичката в социалните мрежи, където сподели кадри от престоя под формата на история, т.е. достъпни само в рамките на 24 часа. През деня Катрин и Ненчо са празнували в откритата градина на избрания хотел, където нощувките за 3-4 дни достигат близо 3000 лева. Семплата украса се е състояла от огромни балони с цифри,живи цветя и лакомства. Вместо на празнична торта, брюнетката, която търгува със скъпи марки автомобили, е духнала тематичните свещички на шоколадов мъфин. Сред новите предложения на бутиковия комплекс са офроуд приключения, вечеря от света на Ориента и лятна романтика – време, в което звездите са имали възможността да се насладят един на друг на изкуствено създаден остров в имението.

По-рано пред изданието 43-годишният любимец от екрана сподели, че дори женен все още изпитва тръпка, носеща го на крилете на любовта. „То е усещане, което досега не бях усещал, така наречената любов от пръв поглед.Като видиш даден човек и да го разпознаеш. Все едно си го търсил много дълго време и да знаеш още от първата среща, че се случва нещо специално. С Катрин се запознахме съвсем случайно. Оказа се, че и аз, и тя сме усетили в един момент някаква искра. А с времето, вече женени, си го потвърждаваме много сериозно – никак не е лесно човек да намери точния човек за себе си, а когато го срещне трябва да е много благодарен и щастлив. И да го пази“, коментира Балабанов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html