вторник, 21 май 2024 г.

Щерката на Дарина Павлова роди след коварна болест

„Мадам Мулти“ с бременната си наследница

Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, стана баба за трети път, пише “Галерия”. Дъщеря й Паола я дари с внуче, а останалите наследници на „Мадам Мулти“ са от доведената й щерка Венцислава. Тя е дете от първата жена на покойния бос на „Мултигруп“ – Антоанета Чилингирова. Щастливата баба Дарина не пропусна да се похвали в социалните мрежи. „Връщам се обратно към всички наши фамилни моменти с такава обвързаност. От усмихнато малко дете, красива балерина, ти се превръщаш в майка. Никога не съм била по-горда с теб. Ти порасна и стана такава забележителна жена и майка“, написа Павлова.

Бебето на Паола е чудо, тъй като от тийнейджърка тя страда от коварната болест ендометриоза и неведнъж е разказвала, че всички лекари, с които се е консултирала, са изразявали скептични мнения дали тя някога въобще ще успее да има поколение. Тя забременя след няколко операции, хормонално лечение, при което спират цикъла й за няколко месеца, и инвитро процедура. Щерката на „Мадам Мулти“ неведнъж е изливала душата си пред последователите си, описвайки ужасите, през които е преминала в борбата с болестта. Ендометриозата е гинекологично заболяване, което влошава яйчниковия резерв и намалява броя на яйцеклетките. Ако не се предприемат мерки за противодействието му навреме, то може да засегне различни вътрешни органи и да доведе до необратими последствия. Първите симптоми при Паола се появили още в тийнейджърската й възраст, когато девойката започнала да изпитва остри спазми ниско в корема, придружени с прилошаване и гадене. Лечението обаче се оказало твърде трудно, а тя често изпадала в депресия. Потресаващото си признание тя направи преди години в социалните мрежи. „Настроението ми се променя постоянно от всички лекарства (хормонални и обезболяващи). При всеки цикъл изпитвам невероятна болка. Толкова е силна, че дори ме връхлитат самоубийствени мисли. В този момент всичко, което искам, е да умра. Тя дори създаде платформа Gaia Collective, в която жени, страдащи от ендометриоза, могат да споделят своите проблеми. От дълги години тя живее в Щатите и в последно време се е посветила на йогата, като дори преподаваше и водеше курсове по здравословен начин на живот, преди да излезе в майчинство.

Паола е най-голямото дете на Илия и Дарина Павлови. Тя има и по-малък брат – Илия Калоян, както и по-голяма полусестра Венцислава.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html