вторник, 7 май 2024 г.

Демет Йоздемир се развежда след осем месеца брак

Двойката официално обяви края на връзката си

Феновете на една от най-големите звезди на турските тв сериали – Демет Йоздемир, са в абсолютен шок. Тяхната любимка се развежда и то само 8 месеца, след като направи една от най-пищните и красиви сватби. Дори семеен психолог не можа да помогне на брака й с прочутия певец Оузхан Коч. На сватбата им на 28 август миналата година присъства целият турски шоубизнес, младоженката смени три тоалета – кой от кой по-красив и по-скъп. Но,изглежда младото семейство не можа да се помири след скандала по време на празничното парти за рождения ден на Демет. Тогава младоженците се скараха яко и турски журналисти писаха, че Йоздемир е напуснала дома си и е живяла известно време при близък приятел. Оузхан Коч отрече това и каза, че в семейството му всичко е наред.

Няколко седмици по-късно обаче турски медии съобщиха, че младото семейство е поискало помощ от семеен психолог.

Журналистите от южната ни съседка от няколко дни тръбят, че звездната двойка се развежда. Според тях турската актриса вече се е изнесла завинаги от общия им дом с Коч и се е върнала в луксозния квартал, където живееше преди брака си. Масло в огъня наля и фактът, че Йоздемир не само не дойде на премиерата на филма „Съжалявам“, в който Оузхан участва, но дори не го подкрепи и в социалните мрежи.

Реакцията на двойката вече е факт. Демет и Оузхан споделиха общо изявление в социалните мрежи, с което потвърдиха циркулиращите от седмици слухове, че са пред развод. „Не успяхме да изградим брачния си съюз по начина, по който искахме, и затова решихме да го прекратим“, заявяват популярните артисти и молят медиите да подходят с разбиране и уважение към личния им живот.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html