сряда, 8 май 2024 г.

Дуейн Джонсън се завръща като Мауи

Звездата издаде, че проектът е на ранен етап

Създателите на анимационния хит „Смелата Ваяна“, който излезе преди по-малко от седем години, правят нова филмова версия. Световноизвестният Дуейн Джонсън ще се превъплъти в полубожеството Мауи. Скалата издаде подробности за римейка в специално видео с помощта на своите две дъщери.

Любопитна подробност е, че само 50-годишният американец ще се завърне в сагата. Лин-Мануел Миранда, известен със създаването и участието си в няколко мюзикъла на Бродуей, не се нарежда сред потвърдените имена от състава. Факт, който не се понрави на кинокритиците и запалените почитатели. Обичаната актриса и певица от хавайски произход А’ули Кравальо, позната като гласа на едноименната героиня в анимационния филм на „Дисни“ от 2016 г., също не се откроява. Това, което все още не е обявеноq е дали новият прочит ще следва историята на оригиналния филм и героиня или ще бъде „духовен наследник“ с подобна, но не същата съдба.

Припомняме, че в годините назад филмът беше изключително успешен за компанията, откъм бокс офис и реакция от критиката. „Това е и първата анимация, която се занимаваше с полинезийската култура и традициите там, показвайки класическата история на младия човек, който се опитва да се измъкне от семейството си и да търси приключения, но в крайна сметка разбира, че нещата, които е научил от близките си са основната причина да се справя с живота“, споделят кинокритици.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html