понеделник, 6 май 2024 г.

ГЕРБ покани „Продължаваме промяната – Демократична България“ на лидерска среща

Снимка: БГНЕС

ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната – Демократична България“ ще проведат лидерска среща в търсене на консенсус по темите, засягащи дневния ред на държавата и обществото в контекста на предстоящото връчване на първия проучвателен мандат.

Срещата ще бъде утре, на 25 април 20203 г., вторник, от 10:30 часа в зала „Запад“ на Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Представителите на медиите ще бъдат поканени за протоколни кадри в началото, а след срещата ГЕРБ-СДС ще направи изявление и ще отговори на въпросите на медиите.

В настоящата седмица ГЕРБ-СДС ще покани на срещи и лидерите на останалите парламентарно представени партии в 49-ото НС, съобщават още от пресцентъра на ГЕРБ.

Антени.инфо припомня, че по-рано днес Росен Желязков, председател на НС и депутат от ГЕРБ-СДС, заяви в телевизионния ефир, че най-естественото в настоящата политическа ситуация е да има лидерска среща. Първо трябва да има лидерска среща. „Докато не отмине дистанцираното говорене и не се седне на разговор очи в очи, всичко е възможно“, посочи той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html