сряда, 8 май 2024 г.

Калин Врачански замени художничката Алекс с брюнетка

Секссимволът и мистериозната му приятелка се отдадоха на романтично пътешествие

Калин Врачански замени красивата художничка Алекс Стоянова с брюнетка, пише “Галерия”. Това стана ясно от видео, което актьорът пусна в Инстаграм, на което показа новото си гадже. Влюбените избягаха за празниците в графство Денвър в Югозападна Англия, където са снимани част от сериите на „Хобит“, предисторията на „Властелинът на пръстените“. Калин и мистериозната брюнетка се насладиха на невероятната природа, красивите водопади, реките, мостовете и селските къщички, а с тях беше и неговото куче, с което той не се разделя.

С бившата му бяха заедно четири години

Интересно е, че бившата му половинка Алекс не е харесала клипа му, макар че все още продължава да го следва в Инстаграм. Той пък не пропуска да хареса снимки на нейното арт ателие „Съни руум“, на което дори беше рекламно лице, а покрай нея се запали по рисуването. Не е ясно кога Калин и Алекс са се разделили, но явно са запазили приятелски отношения, щом все още не са се разприятелили от социалните мрежи.

Слухове за краха на връзката им плъзнаха още в края на миналата година, но нито едни от двамата не е коментирал разлъката, нито какво е довело до нея. Калин винаги е избягвал личните въпроси в свои интервюта. Позволявал си е само да коментира колко е влюбен в блондинката и как художничката го прави много щастлив. Двамата се запознават покрай Диляна Попова. Тя води сина си Борил в арт работилницата на Стоянова. Калин веднъж отива като специален гост в ателието й, веднага си пада по нея и четири години бяха неразделни. Връзката им беше изключително сериозна и дори се заговори, че той й е предложил брак и най-накрая е решил да скъса с ергенлъка, въпреки че винаги е твърдял, че е върл противник на обета пред олтара. Какво обаче се е случило между тях, не е ясно. Нито коя е мистериозната брюнетка, която вече е в обятията му.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html