вторник, 7 май 2024 г.

Жерар Депардийо насилил сексуално 13 жени

Прочутият актьор ще си има съдебни проблеми

Непоправимият ексцентрик на френското кино Жерар Депардийо пипна „модерната болест“ на известните актьори и беше обвинен в сексуално насилие. Според разследващия сайт „Медиапар“ 74-годишният артист може да отговаря за посегателство над поне 13 жени.

Потърпевшите твърдят, че звездата ги е опипвал, пъхал ръцете си в бельото им, правил неприлични движения и отправял нецензурни коментари, пише сайтът. Твърди се, че инцидентите са се случили през последните две десетилетия по време на снимки на филми, телевизионни предавания, както и на обществени места.

Адвокатът на Депардийо заяви, че клиентът му решително отхвърля всички обвинения. Във Франция обаче вече се чуват все повече мнения, че скандалджията може и да е виновен. Още повече, че само преди две години срещу световноизвестния актьор бе образувано криминално разследване за изнасилване. Твърди се, че Депардийо не подбирал много жертвите си. Налитал на статистки, гримьорки, сътруднички. Дали е така, ще се произнесе единствено съдът, и то ако се заведат дела.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html