сряда, 8 май 2024 г.

Съпругата на Джизъса хвърли халката

Полина остана без дрехи, потъна в обятията на нов младок

Съпругата на Благой Георгиев – Полина, даде ясна заявка, че двамата минават през труден период в отношенията, вещаещ дори раздяла. В социалните мрежи велинградчанката потвърди, че е свалила венчалната халка, а новината за поредната бивша в живота на спортиста, който понастоящем е част от приключенския риалити формат „Сървайвър“, шокира фен масата му.

След коментари от страна на приятели в уеб пространството, изтъкващи че вече тунингованата брюнетка заслужава много повече, тя пише: „Така е, има време за всичко“. А по-късно използва ирония, питайки защо почитателите тъжат след звездната разлъка, допълнена със смешни емотикони. Г-жа Георгиева не прикри и факта, че богатите също плачат, както и че вече не е в Доминикана. Вероятно спорът между нея и легендарния плейбой се е разиграл зад граница. Това, което потвърди подозренията, че Поли и Благо вече не се носят на крилите на любовта бяха последните публикуваните фотоси в официалния й профил в развлекателната платформа Инстаграм. Пред обектива уж скромната и наивна дама позира облечена оскъдно, по прашки и прозрачен сутиен, неоставащ много на въображението. Впечатление и въпроси предизвика компанията й – моделът Симеон Кочев, в чиито обятия се намира футболната изгора.

Мачото е на 22 години и е син на световния и европейски шампион по борба Краси Кочев. Не се слави като търсен кадър, а в мрежите последователите му едва наброяват хиляда. В профила на Джизъса, както е известен в светските среди, липсва каквато и да било информация за семейния му статус, това е така, защото към настоящия момент той няма право на нарушава регламента в предаването и да поддържа връзка с външния свят.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html