вторник, 7 май 2024 г.

Брад Пит бил съсед мечта

Актьорът оставил 105-годишен дядо да живее в негов имот

Брад Пит се оказа съсед мечта, споделиха комшии на холивудската знаменитост. Въпреки очакванията, че актьорите са разглезени и претенциозни милионери, за холивудския ас се говори, че бил много земен с хората от квартала.

След като си взел имението в Лос Анджелис още преди години, той изкупил къщите около него. Оказало се, че в една от тях живее 105-годишен дядо, който няма къде да отиде. Брад, естествено, позволил на възрастния господин да остане в имота, без да поиска нито цент за наем. За постъпката на холивудската звезда разказа Касандра Патерсън – Елвира, която му продала луксозния имот през 1994 г.

След като тя взела хубава сума от него, се преместила наоколо, като му станала съседка. След това често го виждала да тренира с боксова круша на двора или да мие колата.

И други съседи на бившия мъж на Анджелина Джоли споделят, че той поздравявал, бил мил и изобщо се държал като „човек от квартала“. Е, кварталът до голяма степен е бил собственост на Брад Пит – той притежавал цели 22 къщи, всичките съседни на основния му имот. През март обаче той се раздели с тази собственост.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html