вторник, 7 май 2024 г.

Никълъс Кейдж играе граф Дракула

Актьорът ще завладее екрана този месец

Холивудският ас Никълъс Кейдж отново ще сюрпризира почитателите на качественото кино с образа на граф Дракула в „Ренфийлд“, чийто нов трейлър беше представен преди дни. Кадрите провокираха още повече напрежение от страна на приятелите на изкуството, които тръпнат в очакване да видят крайния резултат.

Любопитна подробност е, че в лентата главният герой ще е именно многострадалният слуга на Дракула – Ренфийлд, изигран от Никълъс Холт. Същият е избран от героя на Кейдж за помощник преди повече от век. Връщайки лентата назад, именно той е човекът надарен от Принца на мрака с безсмъртие и супер сили, с единствената цел да се отзовава на всяка негова нужда.Прислужникът се влюбва и започва да търси начин да прекъсне токсичната връзка с работодателя си, който съвсем не е на „ти“ с идеята, че неговият слуга би могъл да си смени работата. „Интересното в цялата идея е, че към познатия сюжет е подходено едва ли не като филм за раздяла. Ще се радваме да видим Никълъс Холт като изтормозения слуга, но кого заблуждаваме – всичкото ни внимание е фокусирано единствено върху неповторимия Никълъс Кейдж и какво ще направи той с тази роля, която е просто перфектна за него и която, съдейки по кадрите, които до момента сме виждали, той е обгърнал с целия си нестихващ ентусиазъм“, коментират родни кинокритици.

Режисьор на обещаващия филм е Крис МакКей. Сценарият е дело на Райън Ридли и е по оригинална идея на Робърт Къркман. В актьорския състав се отличават още няколко имена, това са  Нора Лъм, която е по-известна като Акуафина, Бен Шуорц, Ейдриан Мартинес, Шоре Агдашлу, Бен Раус и Джеймс Моузес Блек. Премиерата ще бъде на 14 април.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html