вторник, 7 май 2024 г.

Предложиха пет милиона на бременната Аслъ Енвер

Екранната Сюрея от „Завинаги“ ще се завърне на малкия екран след раждането в нов проект

Звездата от театъра и киното Аслъ Енвер, която скоро ще стане майка, получи изгодно предложение за рекламно сътрудничество с производител на стоки за деца в размер на 5 милиона турски лири. Екранната Сюрея от хитовата сага „Завинаги“, която миналата година се омъжи за бизнесмена Беркин Гьокбудак, не крие щастието си в очакване на скорошната поява на бебето си.

Актрисата временно отказва предложения за ангажименти, но е активна на страниците си в социалните мрежи, където често се оказва в светлината на прожекторите. Всеки сезон Аслъ Енвер получава изгодни предложения от компании за участие в техните рекламни кампании, а бременността само засили интереса към актрисата.

Преди дни Аслъ и Беркин се завърнаха от почивка в Лондон. Репортери забелязаха светската двойка, като актрисата отрече информацията, че планира да роди в английската столица. Тя очаква момиченце, но все още не са избрали име на бебето.

След като роди, чаровницата е обещала, че ще се завърне на малкия екран в нов проект. Сериалът „Търсене“ е продуциран от компания Disney Plus, а екранен партньор на Аслъ е чаровният Мехмет Гюнсюр (Дениз – „Божествено“, Мустафа – „Великолепният век“).

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html