сряда, 8 май 2024 г.

Ерос Рамацоти гушна първо внуче

Певецът е готов да глези малкия Чезаре

59-годишнсият италиански поп певец Ерос Рамацоти стана дядо за първи път. 26-годишната му дъщеря Аурора Рамацоти роди момченце – Чезаре. Новината, че притежателят на един от най-романтичните гласове на Ботуша ще гушка внуче, стана водеща в страната. Медиите там дори позабравиха за здравословните проблеми на папата, който влезе в болница с инфекция.
Аурора е дъщеря на Ерос от първия му брак с красавицата Мишел Хунцикер – модел, телевизионна водеща и  актриса. Именно 46-годишната „млада баба“ Мишел първа съобщи в социалните медии новината за проплакването на малкия Чезаре. Към съобщението тя публикува и снимка, на която се вижда само юмручето на бебето, което докосва ръката на баща си – топфинансиста Гофредо Черца. От съобщението става ясно, че пеленачето се е родило в клиника в Соренго, Швейцария.
Аурора Рамацоти е блогър, но участва и в музикалните проекти на баща си. Изявява се във филми и като водеща на телевизионни програми. Самият Ерос избягва да говори за личния си живот. Хората, които го познават обаче, твърдят, че той ще глези внучето като истински принц.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html